DENK JE EROVER OOK EEN TUIN TE HUREN?

Denk je erover een eigen pluk- of moestuin te beginnen? Op het volkstuinencomplex De Lighallen zijn op dit moment geen tuinen meer beschikbaar. Voor de tuinen die mogelijk vrij komen, is er al een behoorlijke wachtlijst. Zodra iedereen op de wachtlijst geholpen is en we verwachten weer nieuwe huurders toe te kunnen laten, melden we dat hier op de website. 

WAT KOST HET OM EEN TUIN TE HUREN?

Je betaalt een vast bedrag voor de huur en contributie, dit zijn de jaarlijkse kosten. Bij aanvang van de huur vragen wij een borg, deze krijg je terug als je de huur opzegt en de tuin keurig achterlaat voor de volgende huurder.  Per 1 januari 2021 gelden de volgende tarieven:

Contributie

prijs per persoon per jaar

€ 25

Huur

De huurprijs is afhankelijk van de afmeting van de tuin. De huur is € 28,00 voor 100 m2, 

€ 42,00 voor 150 m2 en € 56,00 voor 200 m2.

vanaf 

€28

Borg

Bij aanvang van de huur vragen wij een borg, deze krijg je terug als je de huur opzegt en de tuin keurig achterlaat voor de volgende huurder. De borg is € 50,00 voor 100 m2, € 75,00 voor 150 m2 en € 100,00 voor een tuin van 200 m2.

vanaf  €50


HEB IK NOG VERPLICHTINGEN ALS IK EEN TUIN HUUR?

Ja! Twee keer per jaar organiseren we een schoonmaakochtend. Dan maken we met z'n allen het terrein rondom de tuinen in orde. Onkruid wieden rondom de blokhut, bomen snoeien e.d. En natuurlijk met z'n allen even koffie drinken en cake eten. Daarnaast vragen we je nog een keer om een ochtend in een klein groepje wat onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Op deze manier houden we het hele terrein mooi en kunnen we er met z'n allen van genieten.

WIL JE EEN TUIN HUREN?

Op het volkstuinencomplex De Lighallen zijn op dit moment geen tuinen meer beschikbaar. Voor de tuinen die mogelijk vrij komen, is er al een behoorlijke wachtlijst. Zodra iedereen op de wachtlijst geholpen is en we verwachten weer nieuwe huurders toe te kunnen laten, melden we dat hier op de website.